Maku

Kevyt kalkkunakeitto

40 min
GL
LA
MA
MU
3.75
0


 

Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (4 annosta)

  • 450 gkalkkunaleikkelettä
  • 1 kplporkkanaa
  • 1 kplsipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 100 gpurjoa
  • 10 dlvettä
  • 500 gtomaattimurskaa
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlyrttimaustesekoitusta (suolaton) (provence)
  • 1 rklpersiljaa
  • 1/2 dloliiveja (viipaloituna)

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN

Suikaloi lihat ja paahda ne pannulla kypsiksi. Pese ja kuori porkkana. Raasta -porkkana karkeaksi raasteeksi. Kuori ja hienonna sipulit. Halkaise, huuhtele ja viipaloi purjo. Kuumenna vesi kattilassa. Lisää -lihat, kasvikset ja tomaattimurska. Mausta kalkkunakeitto ja anna kiehua noin 10 minuuttia. Lisää kalkkunakeittoon lopuksi oliiviviipaleet. •Tarjoa kalkkunakeitto ruisleivän kanssa.

MITÄ PIDIT?
3.75