Unelmien Talo&Koti

Kinuskikissan kevätkakku on taattu menestys! Täydellisen makutrion viimeistelee suloinen ruusupursotus

5 h 50 min
KA
4
1

Kinuskikissan kevätkakku kruunaa sesongin juhlan. Kakussa maistuu valkosuklaan, vadelman ja lakritsin vastustamaton yhdistelmä. Lopuksi herkku hunnutetaan kimaltavalla ruusupursotuksella.
Tulosta
Teksti Sini Visa
Kuvat Sini Visa

Ainekset (15 palaa)

Musta kakkupohja

  • 1 ½ dlHaganolin salmiakkimixeriä
  • 1 rklperunajauhoja
  • 50 gvoita
  • 1 ½ dlvehnäjauhoja
  • 1 ½ tlleivinjauhetta
  • 5munaa
  • 2 ¼ dlsokeria

Kostutus

  • 2 ¾ dl maitoa

Täyte

  • 4 dlvispikermaa
  • 300 gvalkosuklaata
  • 250 gmascarponejuustoa
  • 250 gsuomalaisia vadelmia

Ruusupursotus

  • 2 ½ dlvispikermaa
  • 2 tlsokeria
  • 1 rklvaniljakreemijauhetta (halutessasi)
  • kimallesuihketta ja/tai -jauhetta

Reunoille

  • 1 ½ dl vispikermaa
  • 1 tlsokeria
  • vihreää elintarvikeväriä
  • 50 gtummaa suklaata

Tee näin

5 h 50 min
{
AKTIIVINEN2 h 20 min
PASSIIVINEN3 h 30 min
Katso kuvat valmistusvaiheista! →
MITÄ PIDIT?
4