4(3)
Keväinen perunasalaatti
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Keväisessä perunasalaatissa maistuvat tartarkastikkeen maut - majoneesi, kaprikset, persilja ja suolakurkku. Porkkanasiivut tuovat salaattiin väriä ja rapeutta. Tee mutkaton perunasalaatti illanistujaisiin tai vaikkapa vappubrunssille!
20.4.2015
 |
Maku
Reseptin ainekset
6 annosta
1 kgperunoita (kiinteitä)
2 kplporkkanaa
4 kplkevätsipulin varsia
2 dlpersiljaa
60 gminisuolakurkkuja
1 dlmajoneesia
1 dlcreme fraichea
2 rklvalkoviinietikkaa
2 rklkapriksia
suolaa ja pippuria

Kuori ja keitä perunat 15 minuuttia kunnes ne ovat juuri kypsiä. Valuta ja anna jäähtyä. Leikkaa perunat isoiksi paloiksi. Kuori porkkanat ja viipaloi ne vinottain ohuiksi viipaleiksi.

Yhdistä isossa kulhossa perunat, porkkanat ja silputut kevätsipulit ja persilja. Lisää joukkoon minisuolakurkut – halkaiset niistä suurimmat puoliksi.

Sekoita eri kulhossa kastikeainekset – majoneesi, creme fraiche, valkoviinietikka ja kaprikset. Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Sekoita kastike salaattiin. Anna maustua jääkaapissa hetki.

Voit korvata minisuolakurkut kuutioiduilla maustekurkuilla. Kastike syntyy myös pelkästään majoneesista!
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo