Kotivinkki

Klassikkovoileipä salaatin muodossa! Club sandwichin inspiroima klubisalaatti on loistava brunssi- tai piknikruoka

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
Klassisen club sandwichin aineista syntyy supermaukas klubisalaatti, johon parsa antaa keväisen fiiliksen. Tämä kevyt mutta ruokaisa tarjoiltava kruunaa niin piknikin kuin brunssin!
MA
0
0
Julkaistu: 26.4.2021


Ainekset (4 annosta )

  • 2keitettyä munaa
  • 1 pkt amerikan pekonia
  • 2maalaisleipäviipaletta
  • 2 pntvihreää parsaa
  • 1 rkuromainesalaattia
  • 2avokadoa
  • 2tomaattia

Kastike

  • 1 rklsinappia
  • ½ tl suolaa
  • 1 tlsokeria
  • ¼ tl mustapippuria
  • 3–4 tippaa tabascoa
  • 1 dlöljyä
  • 2 rklpunaviinietikkaa
Tulosta

Keväinen klubisalaatti valmistuu näin:

  1. Kuori ja lohko kovaksi keitetyt munat. Paista pekoni kypsäksi pannulla. Laita pekonisiivut hetkeksi talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy pois. Leikkaa leipäviipaleet reiluiksi kuutioiksi ja paista kuutiot rapeiksi pekonipannulla.
  2. Napsauta parsoista puumainen pää pois. Vuole parsoista pitkiä lastuja kuorimaveitsellä. Revi salaatti tarjoiluvadille. Kuori ja leikkaa avokadot viipaleiksi. Viipaloi myös tomaatit. Asettele kaikki salaattiaineet tarjoiluvadille. Murustele pekoni suupaloiksi.
  3. Sekoita sinappikastikkeen aineet pienessä kulhossa ja lusikoi kastike salaatin joukkoon.

Vinkki!

Vihreä parsa ei kaipaa kuorimista, mutta puumainen kanta kannattaa napsaista käsin pois.
Kommentoi »