Keväänvihreä levite

6 h 20 min
4
0

Keväänvihreä levite

GL
KA
MU
0
4
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (80 annosta)

  • 750 gmaitorahkaa
  • 150 gvoita
  • 1 dlrypsiöljyä (tai sitruunalla maustettua avokadoöljyä)
  • 1 kplkokonaista valkosipulia (puristettuna)
  • 1 1/2 tlsuolaa
  • 1 tlmustapippuria
  • 1 dlruohosipulia (silputtuna)

Koristeluun

  • 2 rklruohosipulia

Tee näin

6 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN6 h

Kumoa rahka tiheään siivilään kulhon päälle. Nosta jääkaappiin 6 tunniksi tai seuraavaan päivään.
Pehmitä rasva tarvittaessa mikroaaltouunin pienimmällä teholla. Vatkaa valutettu rahka kulhossa sähkövatkaimella rasvan joukkoon. Vatkaa öljy joukkoon ohuena nauhana. Sekoita mukaan valkosipuli, suola, pippuri ja ruohosipuli. Mausta ja tarkista maku.
Säilytä keväänvihreä levite peitettynä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti. Koristele ruohosipulilla.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä