Maku

Kesäpyttis parilalla

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
GL
KA
LA
MA
MU
4
0
Julkaistu: 19.8.2008


Ainekset (4 annosta)

  • 10 dlkantarelleja
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 500 guutta perunaa
  • 150 gherneenpalkoja
  • 2 kplkesäsipulia
  • 2 rkltuoretta rosmariinia
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
Tulosta

Valmista pyttis grillissä parilalla tai liedellä paistokasarissa.

Kuumenna grilliparila ja kumoa sienet paistumaan. Kääntele, kunnes neste on haihtunut. Lisää öljyä sekä halkaistut perunat. Kääntele lopuksi joukkoon sokeriherneenpalot, hienonnetut sipulit sekä rosmariini. Kuumenna ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Tarjoa kesäpyttis sellaisenaan tai liharuoan lisäkkeenä.

MITÄ PIDIT?
4
Kommentoi »