Kesäpyttis parilalla

30 min
4
0

Kesäpyttis parilalla

GL
KA
LA
MA
MU
0
4
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 10 dlkantarelleja
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 500 guutta perunaa
  • 150 gherneenpalkoja
  • 2 kplkesäsipulia
  • 2 rkltuoretta rosmariinia
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Valmista pyttis grillissä parilalla tai liedellä paistokasarissa.

Kuumenna grilliparila ja kumoa sienet paistumaan. Kääntele, kunnes neste on haihtunut. Lisää öljyä sekä halkaistut perunat. Kääntele lopuksi joukkoon sokeriherneenpalot, hienonnetut sipulit sekä rosmariini. Kuumenna ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Tarjoa kesäpyttis sellaisenaan tai liharuoan lisäkkeenä.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä