Kesäpyttis

20 min
3
0

Kesäpyttis

GL
KA
LA
MA
MU
0
3
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 600 guutta perunaa
  • 300 gkesäkurpitsaa
  • 2 kplkesäsipulia (varsineen)
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1/2 kplkeltaista paprikaa
  • 230 gvalkoisia papuja suolaliemessä
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 3/4 dltuoretta minttua (silputtuna)

Paistamiseen

  • 2 rkloliiviöljyä

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Paloittele perunat ja huuhdeltu kesäkurpitsa. Silppua sipulit ja viipaloi paprikat. Valuta pavut liemestään ja huuhtele ne siivilässä kylmällä vedellä. 
Kuumenna öljy paistokasarissa tai grillin parilalevyllä. Paista ensin perunat ruskeiksi ja rapeiksi. Lisää loput kasvikset pannuun reseptin mukaisessa järjestyksessä.
Mausta ja tarkista kesäpyttiksen maku. Tarjoa pyttipannua lammasruokien lisäkkeenä.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä