Maku

Kesäpasta

30 min
5
2

Tuoreet herneet ja uudet porkkanat kesäpastassa.
Tulosta
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Ainekset (5 annosta)

  • 4 kplUusia porkkanoita
  • 4 dlTuoreita herneitä (Siivottuna ilman palkoja)
  • 1 kpluusi punasipuli
  • 1 kplvalkosipulin kynsi hienonnettuna
  • 2 rkltuoretta lehtipersilijaa hienonnettuna
  • 1 tlsitruunan kuorta raastettuna
  • 2 rklsitruuna mehua
  • 1 rklVoita paistamiseen
  • 1 dlkermaa
  • parmesaania raastettuna
  • 500 gpastaa

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Pese porkkanat hyvin ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuutioi punasipuli. Laita pastavesi kiehumaan ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumana voi pannulla ja paista porkkanoita noin 10 minuutin ajan. Lisää sipuli ja valkosipuli, paista vielä hetki. Lisää herneet, persilija, kerma, sitruunan raastettu kuori ja sitruunan mehu. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua muutaman minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa pastan ja parmesaanin kera.

MITÄ PIDIT?
5