Maku

Kesäkurpitsaveneet

20 min
0
0

Kesäkurpitsaveneet

Teksti Maarit Cederbeg
Tulosta
Mainos

Ainekset (15 annosta)

  • 2 kplkesäkurpitsaa
  • 400 gjättikatkaravunpyrstöjä
  • 1 dltuoretta timjamia
  • 1 dltuoretta basilikaa
  • 400 gjuustofondueseosta

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN5 min

Leikkaa kesäkurpitsasta pieniä veneitä ja koverra niihin tilaa täytteelle.

Valuta katkaravun pyrstöt ja sekoita joukkoon tuoreita, silputtuja yrttejä.

Höyrytä kesäkurpitsaveneet vähässä vedessä kannen alla melkein pehmeiksi.

Täytä veneet juuri ennen tarjoilua ja peitä juustoseoksella. Kuorruta nopeasti 250- asteisessa uunissa ja tarjoa heti.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä