Maku

Kesäkurpitsaspagetti

20 min
3.9
2

Kesäkurpitsaspagetti

MU
KA
2
3.9
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Joonas Vuorinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplkesäkurpitsaa
  • 1 kplsipulia
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1/2 dlsuppilovahveroita (kuivattuja)
  • 250 gkirsikkatomaattia
  • 2 rklsoijakastiketta
  • 1 tltimjamia
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1 dlruokakermaa
  • 2 tlsitruunamehua

Lisäksi

  • 350 gspagettia

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Suikaloi kesäkurpitsa. Kuori ja silppua sipuli.

Kuullota kesäkurpitsaa ja sipulia öljyssä hetki. Murenna halutessasi joukkoon kuivattuja suppilovahveroita.

Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit, lisää ne pannuun. Mausta soijalla, timjamilla, suolalla ja mustapippurilla. Hauduta hetki keskilämmöllä.

Lisää ruokakerma. Kiehauta ja lisää hieman sitruunamehua. Tarkista kesäkurpitsakastikkeen maku.

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta spagetti ja yhdistä se kesäkurpitsakastikkeeseen.

Tarjoa kesäkurpitsaspagetti juhlakauden arkiruokana.

MITÄ PIDIT?
3.9
Katso myös nämä