Kotivinkki

Kesäkurpitsapasta ja suppilovahverokastike – raikkaampi vaihtoehto perinteiselle pastalle!

40 min
KA
3
3

Kesäkurpitsapasta on kirjaimellisesti sitä, mitä nimikin antaa ymmärtää: kesäkurpitsasta tehtyä pastaa. "Pasta" tehdään leikkaamalla kesäkurpitsasta nauhoja spiraalileikkurilla. Myös juustohöylä sopii tarkoitukseen mainiosti!
Tulosta
Teksti Mika Rampa
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (4 annosta)

Kesäkurpitsapasta

  • 2–4kesäkurpitsaa
  • 2–3 tlrypsiöljyä (n. 1 paketillinen)

Suppilovahverokastike

  • 1 lsuppilovahveroita
  • 1sipuli
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1 rklvehnäjauhoa
  • 2 dlvettä
  • 1 tlkasvisfondia
  • 2–3kotimaista omenaa
  • mustapippuria
  • suolaa
  • persiljaa

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN10 min
MITÄ PIDIT?
3