Kotivinkki

Kesäkurpitsacurry

0
0

Kesäkurpitsacurry

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • noin 300 gkesäkurpitsa
  • 1sipuli
  • 1hapokas omena
  • 3valkosipulinkynttä
  • 1chili
  • 2 rklöljyä
  • 1 rklcurrya
  • 2 tlsoijakastiketta
  • 1 rklhunajaa
  • pari oksaa tuoretta korianteria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Huuhdo ja paloittele kesäkurpitsa. Kuori ja paloittele sipuli ja omena. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Halkaise chilipalko, poista kanta ja valkoiset osat. Paloittele chili.

2. Kuumenna öljy pannulla. Lisää joukkoon curry ja chili, sekoittele hetki.

3. Lisää pannulle kesäkurpitsa, omena ja valkosipuli. Paista noin viisi minuuttia.

4. Lisää joukkoon soijakastike ja hunaja. Hauduta vielä miedolla lämmöllä muutama minuutti.

5. Silppua joukkoon korianteria ja tarjoa nuudeleiden kanssa.

Vinkki!

Vinkki: Curry säilyy hyvin seuraavaan päivään. Voit lisätä siihen kypsiä makkaran- tai broilerinpaloja seuraavalla aterialla.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä