Maku

Kesäkurpitsa-tortellinipaistos

1 h
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
40 min
Kesäkurpitsa-tortellinipaistos on todellinen lohturuoka: juustotäytteistä pastaa, kinkkua, kasviksia ja kermaista kastiketta. Ota resepti omaksesi!
4.3
2
Julkaistu: 3.9.2014


Ainekset (4 annosta)

  • 500 gtuorepastaa (juustotäytteisiä tortellineja)

Lisäksi

  • 1 kplkesäkurpitsaa
  • 1 kplpaprikaa
  • 200 gsaunapalvikinkkua
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1 tloreganoa (kuivattua)
  • 1 tlbasilikaa (kuivattua)
  • 5 dlmaustettua ruokakermaa (yrttimaustettu)
Tulosta

Valmista mehukas kesäkurpitsa-tortellinipaistos näin:

Huuhtele ja suikaloi kesäkurpitsa ja paprika. Silppua kinkku.

Keitä tuorepasta vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta siivilässä.

Annostele uunivuokaan vuorotellen tortellineja, kasviksia ja kinkkua. Ripottele päälle mausteet.

Valuta vuokaan tasaisesti ruokakerma.

Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 30–40 minuuttia tai kunnes kasvikset kypsyvät.

Tarjoa kesäkurpitsa-tortellinipaistos runsaan salaatin kanssa.

2 kommenttia