Kotivinkki

Kesäkurpitsa-pekonipasta

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Kesäkurpitsa-pekonipasta on arjen simppeli perusruoka.
0
0
Julkaistu: 7.9.2010


Ainekset (4 annosta)

  • 1pieni kesäkurpitsa
  • 15kirsikkatomaattia
  • 1 pkt150 g pekonia
  • 1 tlrouhittua mustapippuria
  • 1ruukku rukolaa
  • parmesaanilastuja
Tulosta

1. Keitä pasta paketin ohjeen mukaan. Huuhdo ja paloittele kesäkurpitsa. Huuhdo tomaatit ja puolita ne. Viipaloi pekoni.

2. Kuumenna pannu ja lisää pekoni­suikaleet. Paista hetki. Lisää joukkoon tomaatit ja kesäkurpitsat. Paista muutama minuutti niin, että kesäkurpitsat saavat kauniin värin.

3. Hauduta aineksia vielä noin 5 minuuttia ja lisää joukkoon mustapippuri.

4. Lisää joukkoon rukolanlehdet ja tarjoa kokojyväpastan kanssa. Viimeistele kesäkurpitsa-pekonipasta parmesaanilastuilla.

Kommentoi »