Kesäkurpitsa-jauhelihapihvit – kasviksilla mehevöitetyt pihvit saavat lisämakua valkosipulituorejuustosta
gluteeniton
1 h 5 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 35 min
Mehevät kesäkurpitsa-jauhelihapihvit valmistuvat käden käänteessä. Pihvit saavat makua ja mehevyyttä kesäkurpitsan lisäksi myös valkosipulituorejuustosta ja paprikasta.

Reseptin ainekset 25 kpl
800 gsika-nauta jauhelihaa
1kesäkurpitsa (raastettuna)
1punainen paprika (silputtuna)
2sipulia (silputtuna)
2 dlgluteenittomia korppujauhoja
2kananmunaa
1 tlchilirouhetta
200 gCreme Bonjour valkosipulituorejuustoa
2 tlsuolaa
2 tlpaprikajauhetta
Kesäkurpitsa-jauhelihapihvit valmistetaan näin:
- Silppua sipuli ja paprika pieneksi silpuksi ja raasta kesäkurpitsa.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään. Taputtele taikina parille pellille leivinpaperin päälle pihveiksi.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes pihvit ovat kypsiä.