Maku

Kesäkurpitsa-jauhelihapihvit – kasviksilla mehevöitetyt pihvit saavat lisämakua valkosipulituorejuustosta

1 h 5 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
35 min
Mehevät kesäkurpitsa-jauhelihapihvit valmistuvat käden käänteessä. Pihvit saavat makua ja mehevyyttä kesäkurpitsan lisäksi myös valkosipulituorejuustosta ja paprikasta.
GL
4.1
0
Julkaistu: 10.9.2016


Ainekset (25 kpl)

  • 800 gsika-nauta jauhelihaa
  • 1kesäkurpitsa (raastettuna)
  • 1punainen paprika (silputtuna)
  • 2sipulia (silputtuna)
  • 2 dlgluteenittomia korppujauhoja
  • 2kananmunaa
  • 1 tlchilirouhetta
  • 200 gCreme Bonjour valkosipulituorejuustoa
  • 2 tlsuolaa
  • 2 tlpaprikajauhetta
Tulosta

Kesäkurpitsa-jauhelihapihvit valmistetaan näin:

  1. Silppua sipuli ja paprika pieneksi silpuksi ja raasta kesäkurpitsa.
  2. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Taputtele taikina parille pellille leivinpaperin päälle pihveiksi.
  3. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes pihvit ovat kypsiä.
Kommentoi »