Maku

Kesäkurpitsa-halloumipalat

20 min
3
0

Kesäkurpitsa-halloumipalat

GL
KA
LA
MU
0
3
Pestoiset kesäkurpitsa-halloumipalat ovat kuin minikokoisia vegepurilaisia, joissa sämpylöiden virkaa toimittavat kesäkurpitsaviipaleet ja välissä on pihvinä viipale halloumijuustoa. Söpöt pikkupalat valmistuvat nopsasti grillissä.
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Kari Kaipainen
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 1 kplkesäkurpitsaa
  • 225 ghalloumijuustoa
  • 1 dlpestoa

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN10 min

Viipaloi kesäkurpitsa noin sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Huuhtele ja kuivaa halloumi-juusto. Leikkaa se viipaleiksi.

Grillaa paloja pari minuuttia parilapannulla tai grillin ritilällä molemmilta puolin, kunnes ne saavat kauniin värin. Sivele paloja pestokastikkeella grillaamisen aikana.

Kokoa grillatut palat torniksi. Laita pohjalle ja kanneksi kurpitsapala ja väliin juustopala.

Tarjoa alkupaloina.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä