Kesäkalarullat pinaattipetillä

45 min
3
0

Kesäkalarullat pinaattipetillä

MU
GL
0
3
Teksti Susanna Katajisto
Kuvat Uzi Varon
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 250 gpinaattia
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 600 gsiikaa
  • 125 gtuorejuustoa (piparjuurimaustettuna)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 4 rkltuoretta tilliä (silputtuna)
  • 1 1/2 dlkuivaa valkoviiniä

Koristeluun

  • 4 rkltuoretta tilliä (silputtuna)

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN25 min

Huuhtele pinaatinlehdet, valuta ja leikkaa suikaleiksi. Kaada öljy uuninkestävään vuokaan levitä päälle pinaattisuikaleet.

Levitä kalafileet leikkuulaudalle nahkapuoli alaspäin. Jos fileet ovat isoja, puolita ne pituussuunnassa. Levitä fileiden päälle ensin tuorejuustoa ja mausta suolalla, rouhitulla mustapippurilla ja tillillä. Kääri fileet rullalle ja asettele uunivuokaan pinaatin päälle. Pirskottele rullien päälle valkoviiniä ja peitä vuoka foliolla.

Kypsennä kalarullia pinaattipedillä 200 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Tarjoa juhlavien kesäkalarullien lisäkkeenä uusia perunoita ja salaattia.

•Korvaa valkoviini sekoittamalla 1/2 dl sitruunamehua ja 1 dl vettä.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä