Maku

Kesäinen tofuvokki

1 h 20 min
GL
KA
LA
MA
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Elisa Johansson
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (4 annosta)

  • 250 gtofua

Marinadi

  • 1/2 dlseesaminsiemeniä
  • 2 rklsoijakastiketta
  • 2 rklkalakastiketta
  • 2 rklriisiviinietikkaa
  • 1 1/2 rklinkivääritahnaa
  • 1 rklmakeaa chilikastiketta

Vokki

  • 500 gkeräkaalia
  • 3 kplporkkanaa
  • 1 kplpaprikaa
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 rklseesamiöljyä

Tee näin

1 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN1 h

Kuutioi tofu. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Anna tofupalojen maustua marinadiliemessä ainakin 1 tunti.

Suikaloi kaali, leikkaa porkkanat ja paprika ohuiksi tikuiksi. Hienonna valkosipulit.

Kuumenna öljy vokkipannussa. Lisää kasvikset pannuun ja kuumenna käännellen muutama minuutti.

Lisää vokkipannuun tofu marinadiliemineen. Kuumenna kesäistä tofuvokkia vielä muutama minuutti ja tarjoa heti.

MITÄ PIDIT?
0