Maku

Kesäinen kikherne-fetasalaatti

20 min
0
0

Kesäinen kikherne-fetasalaatti

Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplPurkillinen kikherneitä (Go green)
  • 1 rklöljyä paistamiseen
  • 1/4 tlsavustettua paprikajauhetta
  • 1/2 tljauhettua juustokuminaa eli jeeraa
  • 1/4 tljauhettua korianteria
  • 1/4 tlmustapippuria myllystä
  • 150 gfetaa murennettuna
  • 4 kpltomaatteja kuutioituna
  • 1 kplkeltainen paprika kuutioituna
  • 1 kplvihreä paprika kuutioituna
  • 1 kpluusi punasipuli viipaloituna
  • 2 rkltuoretta minttua hienonnettuan
  • 2 rkltuoretta lehtipersilijaa hienonnettuna
  • 1/2 kplsitruunan mehu puristettuna
  • 3 rklneitsyt oliiviöljyä

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Huuhtele ja valuta kikherneet hyvin. Kuumenna pannulla öljy. Lisää kikherneet pannulle ja paista kunnes saavat hiukan väriä noin 5 min. Mausta kikherneet savustetulla paprikajauheella, jeeralla, korianterilla ja mustapippurilla. Paista vielä hetki.

Sekoita kuutioidut tomaatit, paprikat ja viipaloitu punasipuli kulhossa. Lisää hienonnetut yrtit ja murustettu feta. Viimeistele sitruunanmehulla ja oliiviöljyllä. Lisää paistetut kikherneet salaatin pinnalle.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä