0(0)
Kesäinen kikherne-fetasalaatti
20 min
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kplpurkillinen kikherneitä (Go green)
1 rklöljyä paistamiseen
1/4 tlsavustettua paprikajauhetta
1/2 tljauhettua juustokuminaa eli jeeraa
1/4 tljauhettua korianteria
1/4 tlmustapippuria myllystä
150 gfetaa murennettuna
4 kpltomaatteja kuutioituna
1 kplkeltainen paprika kuutioituna
1 kplvihreä paprika kuutioituna
1 kpluusi punasipuli viipaloituna
2 rkltuoretta minttua hienonnettuan
2 rkltuoretta lehtipersilijaa hienonnettuna
1/2 kplsitruunan mehu puristettuna
3 rklneitsyt oliiviöljyä

Huuhtele ja valuta kikherneet hyvin. Kuumenna pannulla öljy. Lisää kikherneet pannulle ja paista kunnes saavat hiukan väriä noin 5 min. Mausta kikherneet savustetulla paprikajauheella, jeeralla, korianterilla ja mustapippurilla. Paista vielä hetki.

Sekoita kuutioidut tomaatit, paprikat ja viipaloitu punasipuli kulhossa. Lisää hienonnetut yrtit ja murustettu feta. Viimeistele sitruunanmehulla ja oliiviöljyllä. Lisää paistetut kikherneet salaatin pinnalle.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.