Maku

Kesäboolin raikas pohja

10 min
GL
KA
LA
MA
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Marita Joutjärvi

Ainekset (20 annosta)

  • 30 dlraparperia (paloiteltuna)
  • 1 kplsitruunaa (viipaloituna)
  • 2 dlmustaherukanlehtiä
  • 30 dlvettä

Lisäksi

  • 4 dlsokeria

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Kaada raparperien, sitruunaviipaleiden ja mustaherukanlehtien päälle vesi. Anna seistä viileässä 2 päivää. Siivilöi liemi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja liuota mukaan sokeri. Pullota. Käytä raparperijuomaa boolin pohjana. Tee juomaan kuplivuutta kuohujuomalla, kivennäisvedellä tai siiderillä. Terästä halutessasi tilkalla votkaa. Koristele kesäbooli vaikka huuhdotuilla, valkoisilla sireeninkukilla.

MITÄ PIDIT?
0