Maku

Keltaiset kesäkurpitsat

20 min
GL
KA
LA
MA
MU
2.25
0


 

Tulosta
Teksti Sonja Blåberg, Saara Törmä
Kuvat Timo Viljakainen, Margareta Nygård

Ainekset (8 annosta)

  • 2 kplkesäkurpitsaa
  • 1 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 2 rklcurrytahnaa
  • 1 rklcurrya
  • 1 rkltuoretta inkivääriä (raastettuna)
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1/2 kpllimettiä

Pinnalle

  • 3 rkltuoretta korianteria (silputtuna)

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Halkaise kesäkurpitsat ja koverra niistä siemenet. Leikkaa kesäkurpitsat viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipulit.

Kuumenna wokkipannussa öljy, lisää siihen sipulit, currytahna ja inkivääri. Paista sekoitellen hetki ja nosta joukkoon kesäkurpitsat. Paista muutaman minuutin ajan.

Rouhi keltaisten kesäkurpitsojen pinnalle hiukan suolaa, pippuria ja purista joukkoon limettimehua. Ripottele keltaisten kesäkurpitsojen pinnalle korianterisilppua.

MITÄ PIDIT?
2.25