Maku

Keltainen kevätmalja

5 min
4.2
0

Keltainen kevätmalja

GL
LA
MA
MU
0
4.2
Teksti Helena Saine-Laitinen, Matleena Lahti
Kuvat Sami Repo
Tulosta
Mainos
Keltainen kevätmalja saa eksoottista makua mangosta ja inkivääristä. Kuohuviini aateloi maljan juhlaan!

Ainekset (6 annosta)

  • 1 1/2 dlhedelmänektaria (mango)
  • 2 rklmakusiirappia (inkivääri)
  • 2 rkltuoretta minttua
  • 7 1/2 dlkuohuviiniä

Tee näin

5 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN

Sekoita mangomehu ja inkiväärisiirappi kannussa ja jaa seos tasan korkeisiin laseihin.

Lisää jokaiseen lasiin kaunis mintunoksa.

Täytä lasit hyvin jäähdytetyllä kuohuviinillä juuri ennen skoolausta.

MITÄ PIDIT?
4.2