Kotivinkki

Keitetty kala

0
0

Keitetty kala

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 800 guusia perunoita
  • 1 rklsuolaa
  • vettä
  • 800 glohta
  • 1 ruukkubasilikaa
  • 3 rkloliiviöljyä
  • 1 kplsitruunan mehu
  • suolaa
  • rouhittua mustapippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Pese perunat ja laita ne kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

2. Nypi lohesta ruodot pois. Mausta lohi kevyesti suolalla ja leikkaa se annospaloiksi.

3. Kun perunat ovat lähes kypsiä, kaada lähes kaikki vesi pois ja nosta lohifileet perunoiden päälle.

4. Kypsennä lohipaloja muutama minuutti höyryssä kannen alla. Älä kypsennä lohta liikaa, tai se murenee perunoiden joukkoon.

5. Hienonna basilika ja sekoita siihen öljy, sitruunamehu, suola ja pippuri.

6. Pirskottele kastike lohipalojen ja perunoiden päälle.

Vinkki!

Osta: uusia perunoita, lohta, basilikaa, sitruuna

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä