Kotivinkki

Keikauskakku raparperista – kesäinen klassikkoherkku

1 h 5 min
3.19
1

Keikauskakku on klassikko, jossa hapokas raparperi on parhaimmillaan. Tarjoa raparperikeikauskakku vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.
Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Riikka Kantinkoski

Ainekset (8–10 annosta)

Vuokaan

  • 50 gvoita tai margariinia
  • 2 dlfariinisokeria
  • 500 graparperia
  • 1 dlsokeria

Taikina

  • 150 gvoita tai margariinia
  • 1 ½ dlsokeria
  • 1 rklvaniljasokeria
  • 3kananmunaa
  • 2 ½ dlvehnäjauhoja
  • 1 ½ tlleivinjauhetta
  • 1 tlkardemummaa

Tee näin

1 h 5 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN45 min
MITÄ PIDIT?
3.19