Maku

Kehnäsienicannelonit – helppo tapa tutustua aromaattiseen ruokasieneen

45 min
0
0

Kehnäsienicannelonit – helppo tapa tutustua aromaattiseen ruokasieneen

MU
0
0
Hienoarominen kehnäsieni on satoisa ja herkullinen sieni, joka kannattaa opetella tuntemaan ja valmistamaan ruoaksi. Täytä cannellonit paistetuilla kehnäsienillä, sipulilla ja broilerin jauhelihalla. Sulatejuusto pyöristää pastaputkien täytteen maun kivasti.
Teksti Kati Pohja
Kuvat Riikka Kantinkoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 15cannelloni-pastaputkea

Täyte

  • 200 gnuoria kehnäsieniä
  • 1sipuli
  • 1valkosipulinkynsi
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 400 gbroilerinjauhelihaa
  • 1kanaliemikuutio
  • 250 gsulatejuustoa

Kastike

  • 380 gtomaattista pastakastiketta (esim. Barilla)
  • 1/2 pspinaattia (pakaste)
  • 1 dlpunaviiniä
  • 1 tlsokeria
  • 1/2 tlsuolaa

Pinnalle

  • 1/2 dljuustoraastetta

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN20 min

Näin valmistat kehnäsienicannelonit:

Puhdista ja hienonna sienet. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori valkosipulinkynsi ja leikkaa puoliksi.

Kuumenna öljyä pannulla. Kuullota sipuleita hetki ja lisää sienet. Kuumenna sekoitellen, kunnes sipulit ovat kuullottuneet.

Paahda toisella pannulla jauheliha ja sekoittele, kunnes se on murumaista. Murustele pannulle liemikuutio.

Poista sieni-sipuliseoksesta valkosipulinpalat ja kaada seos lihan joukkoon. Lisää sulatejuusto nokareina ja sekoittele, kunnes se on sulanut joukkoon. Anna jäähtyä.

Täytä cannellonit pikkulusikalla. Nosta cannellonit uunivuokaan yhteen tai kahteen kerrokseen.

Kumoa tomaattikastike kattilaan. Lisää sulatettu pinaatti, punaviini, suola ja sokeri. Kiehauta ja anna kiehua muutama minuutti. Kumoa kastike cannellonien päälle. Ripottele päälle juustoraastetta.

Nosta 225-asteiseen uuniin noin 20 minuutiksi.

Tarjoa cannellonit raikkaan salaatin kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä