Maku

Kehnäsienicannelonit – helppo tapa tutustua aromaattiseen ruokasieneen

45 min
MU
0
1

Hienoarominen kehnäsieni on satoisa ja herkullinen sieni, joka kannattaa opetella tuntemaan ja valmistamaan ruoaksi. Täytä cannellonit paistetuilla kehnäsienillä, sipulilla ja broilerin jauhelihalla. Sulatejuusto pyöristää pastaputkien täytteen maun kivasti.
Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Riikka Kantinkoski

Ainekset (4 annosta)

  • 15cannelloni-pastaputkea

Täyte

  • 200 gnuoria kehnäsieniä
  • 1sipuli
  • 1valkosipulinkynsi
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 400 gbroilerinjauhelihaa
  • 1kanaliemikuutio
  • 250 gsulatejuustoa

Kastike

  • 380 gtomaattista pastakastiketta (esim. Barilla)
  • 1/2 pspinaattia (pakaste)
  • 1 dlpunaviiniä
  • 1 tlsokeria
  • 1/2 tlsuolaa

Pinnalle

  • 1/2 dljuustoraastetta

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN20 min
MITÄ PIDIT?
0