Maku

Kebabvuoka

1 h
0
0

Kebabvuoka

Ruokaisa, täyteläinen pekonilla ja kebabilla höystetty syksyn arkiruoka, jossa maistuu mukavasti chili ja savupaprika.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

  • 1 kgtäysjyvä pastaa
  • 900 gkebablastuja
  • 2 kplpaprikaa
  • 3 kplsipulia
  • 150 gpekonia
  • 1,2 kgchilistä tomaattimurskaa
  • 5 dlgrillattu paprika ruokakermaa
  • 2 dlruokakermaa
  • 1 tlmustaapippuria
  • 2 tlvalkosipulirouhetta
  • 3 rklvaahterasiirappia
  • 1 tlsavupaprikajauhetta
  • 1-2 rklSriracha -kastiketta

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN40 min

Silputaan sipuli ja pilkotaan paprikat. Paistetaan pilkottu pekoni kypsäksi, sekoitetaan joukkoon sipulit sekä paprikat ja kuullotetaan sopivasti. Keitetään pasta ja valutetaan neste pois. Sekoitetaan keskenään pasta, kebablastut ja pekonihöystö. Sekoitetaan keskenään ruokakermat sekä mausteet ja tarkistetaan maku. Kaadetaan kahteen isoon vuokaan pastaseosta sekä tomaattimurskaa vuorotellen ja kaadetaan molempiin vuokiin päälle ruokakermaseosta. Paistetaan uunissa 180 asteessa kypsäksi reilun puolen tunnin ajan. 

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä