Maku

Kebabvartaat

5
0

Kebabvartaat

Itse tehty kebab on yksinkertaisesti paras kebab. Näiden vartaiden maun salaisuus on lampaan jauhelihan ja chorizomakkaran yhdistelmä.
Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?
Tulosta
Mainos

Ainekset (3 annosta)

  • 400 glampaan jauhelihaa
  • 150 gchorizo raakamakkaraa
  • 1 tlcayennenpippuria
  • 1 tlsavupaprikajauhetta
  • 1 kplkanelitanko
  • 1 tlfenkolinsiemeniä
  • 1 tljuustokuminansiemeniä
  • 5 kplneilikkaa
  • 5 kplvalkopippuria
  • 5 kplkokonaisia mustapippureita
  • 1 tlkuivattua oreganoa
  • 1 tlkuivattua minttua
  • 2 tlkarkeaa merisuolaa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Mittaa kaikki mausteet mortteliin ja jauha hienoksi

Pursota chorizo suolesta ja yhdistä jauhelihan joukkoon

Lisää sekaan mausteet ja sekoita hyvin. Nosta massa kylmään.

Anna maustua kylmässä tunnin verran

Pyörittele massasta 6 pötköä ja pujota varrastikkuihin

Grillaa grillissä 10minuuttia usein käännellen

Voit myös paistaa vartaat pannulla tai uunissa vastusten alla 200 asteessa

Tarjoa vartaat tuoreen sipulin, Turkkilaisen jogurtin, pitaleivän ja Kebab kastikkeen kanssa

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä