Maku

Kaurarieskat – helppoakin helpompi ohje, johon haluat palata yhä uudelleen!

45 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
25 min
Helpot kaurarieskat valmistuvat nopeasti iltapalalle tai aamiaiselle. Parhaimmilta rieskat maistuvat lämpiminä voilla sipaistuina. Rieskat sisältävät kauraa kolmella tavalla, siinä niiden maun salaisuus.
VE
4.1
1


Ainekset (14 kpl )

  • 500 gkaurafraichea (esim. Oatly)
  • 4 dlkaurahiutaleita
  • 2 dlkaurajauhoja
  • 1 tlsuolaa
Tulosta

Kaurarieskat valmistuvat näin:

  1. Sekoita taikinan aineet keskenään.
  2. Anna turvota 10 minuuttia.
  3. Taputtele leivinpaperille pyöreitä rieskoja (ø 8 cm).
  4. Paista 250 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa rieskat lämpiminä.

Vinkki!

Jos pikkurieskojen taputtelu tuntuu hankalalta, voit levittää taikinan leivinpaperille levyksi ja jakaa sen veitsellä ruuduiksi ennen paistamista.

MITÄ PIDIT?
4.13
1 kommentti