Kotivinkki

Katkaraputäytteiset sämpylät

0
0

Katkaraputäytteiset sämpylät

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 8 kplesipaistettuja sämpylöitä
  • 300 gkuorittuja katkarapuja
  • 1 kplavokado
  • ½ rklöljyä
  • 2 tlkurkumaa
  • 1 kplsitruuna
  • tuoretta korianteria
  • 50 gpehmeää vuohenmaitojuustoa
  • 1 ruukkuroomansalaattia

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Paista sämpylät pakkauksen ohjeen mukaisesti.

2. Sulata katkaravut. Kuori avokado ja paloittele hedelmäliha.

3. Sekoita kurkuma öljyyn. Lisää tahnaan avokadopalat. Mausta seos sitruunamehulla ja hienonnetulla korianterilla.

4. Jäähdytä sämpylöitä hetki, leikkaa niistä hatut ja koverra sisus.

5. Voitele sämpylöiden kolot vuohenmaitojuustolla ja täytä katkarapu-avokadoseoksella.

6. Koristele sämpylät korianterilla ja tarjoile salaatin kanssa.

Vinkki!

Osta: esipaistettuja sämpylöitä, pakastekatkarapuja, avokado, sitruuna, tuoretta korianteria, vuohenmaitojuustoa, roomansalaattia

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä