Katkarapu-riisitapas
30 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
Herkullisissa katkaraputapaksissa maistuu Espanjan aurinko.
4.7
Kuvat
Julkaistu 9.4.2014

Katkarapu-riisitapas
Reseptin ainekset (8 kpl)
Sahramiaioli
- 1 1/2 dlmajoneesia
- 1 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
- 1/2 gsahramia
Riisikakut
- 3 dlkeitettyä riisiä (pitkäjyväistä)
- 2 kplmunaa
- 2 rklvehnäjauhoja
- 75 gkermajuustoa (manchegoa, raastettuna)
- 1/2 dllehtipersiljaa (hienonnettuna)
- 1/2 tlsuolaa
- 1/2 gsahramia
- 1/4 tlmustapippuria
- 3 rklrypsiöljyä
Päälle
- 8 kpljättikatkaravunpyrstöjä (kypsiä)
- 1/2 dllehtipersiljaa
Sekoita aiolin ainekset keskenään. Jätä seos peitettynä maustumaan jääkaappiin.
Sekoita riisikakkujen ainekset keskenään.
Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla. Muotoile riisimassasta pieniä pihvejä tai nostele massasta pannulle kahden lusikan avulla.
Paista noin 2 minuuttia molemmin puolin.
Kokoa tapakset nostamalla kunkin riisikakun päälle katkaravunpyrstö ja nokare sahramiaiolia.
Koristele katkarapu-riisitapakset lehtipersiljalla.
* Voit tarjota katkarapu-riisitapakset haaleina tai kylminä.