4,7(3)
Katkarapu-riisitapas
30 min
Herkullisissa katkaraputapaksissa maistuu Espanjan aurinko.
9.4.2014
 |
Maku
Reseptin ainekset
8 kpl
Sahramiaioli
1 1/2 dlmajoneesia
1 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
1/2 gsahramia
Riisikakut
3 dlkeitettyä riisiä (pitkäjyväistä)
2 kplmunaa
2 rklvehnäjauhoja
75 gkermajuustoa (manchegoa, raastettuna)
1/2 dllehtipersiljaa (hienonnettuna)
1/2 tlsuolaa
1/2 gsahramia
1/4 tlmustapippuria
3 rklrypsiöljyä
Päälle
8 kpljättikatkaravunpyrstöjä (kypsiä)
1/2 dllehtipersiljaa

Sekoita aiolin ainekset keskenään. Jätä seos peitettynä maustumaan jääkaappiin.

Sekoita riisikakkujen ainekset keskenään.

Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla. Muotoile riisimassasta pieniä pihvejä tai nostele massasta pannulle kahden lusikan avulla.

Paista noin 2 minuuttia molemmin puolin.

Kokoa tapakset nostamalla kunkin riisikakun päälle katkaravunpyrstö ja nokare sahramiaiolia.

Koristele katkarapu-riisitapakset lehtipersiljalla.

* Voit tarjota katkarapu-riisitapakset haaleina tai kylminä.  

1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo