Maku

Katkarapu-papupannu

15 min
0
0

Katkarapu-papupannu

Eliminoi kiire ja tiskit. Tämä ateria syntyy hetkessä, ja mikä parasta, kaikki yhdellä pannulla! Paista isot valkoiset pavut ja katkaravut tomaattisessa kastikkeessa ja nauti vuohenjuustoleipien kanssa!
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 2 rkloliiviöljyä
  • 1 kplsipuli
  • 4 kplvalkosipulinkynsiä
  • 400 gtomaattimurskaa
  • 1 dlkanalientä
  • 500 gsuuria valkoisia papuja (esim. GoGreen luomupavut)
  • 12 kpljättikatkaravunpyrstöjä
  • 1 rklkapriksia
  • suolaa ja mustapippuria

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Kuumenna reilu loraus oliiviöljyä pannulla keskilämmöllä. Kuullota sipuli ja valkosipuli – älä anna sipulien ruskistua.

Kaada pannulle tomaattimurska. Anna kastikkeen porista pari minuuttia. Sekoita pannuun kuuma kanaliemi. Se on nopea valmistaa kulhossa lisäämällä fondia vedenkeittimessä kuumennettuun veteen.

Lisää mukaan huuhdotut ja siivilässä valutetut pavut. Anna kastikkeen kiehua ja paksuuntua muutama minuutti. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Taputtele sulatetut katkaravut talouspaperilla kuiviksi, ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Nostele katkaravut papujen päälle ja lorauta päälle oliiviöljyä. Ripottele pinnalle kapriksia. Anna pannun porista 5 minuuttia kunnes katkaravut ovat kypsiä.

Vinkki!

Tarjoile höyryävä pannu rapean leivän ja pehmeän tuorejuuston kanssa!
MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä