Maku

Katkarapu-kookoskeitto

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
MU
LA
4.2
1
Julkaistu: 18.5.2010


Reseptin ainekset (6 annosta)

  • 5 dlvettä
  • 3 rklkalafondia
  • 400 gkookosmaitoa
  • 1 rklkalakastiketta
  • 100 gsiitakesieniä
  • 1 kplsitruunaruohoa
  • 1/2 kpltuoretta chiliä
  • 2 kplkevätsipulia
  • 2 kplkaffirlimetinlehteä
  • 15 gtuoretta inkivääriä (lastuina)
  • 2 rkllimettimehua
  • 2 rklvaaleaa kastikesuurustetta
  • 300 gjättikatkaravunpyrstöjä
  • 1/2 dltuoretta korianteria (silputtuna)
Tulosta

Mittaa vesi ja fondi kattilaan. Kuumenna. Lisää kattilaan kookosmaito ja kalakastike. Viipaloi sienet. Silppua sitruunaruohon vaalea tyviosa. Halkaise chili, poista siemenet ja silppua chili. Hienonna kevätsipulit. Lisää ainekset kattilaan. Mausta keitto kaffirlimetin lehdillä ja inkiväärilastuilla. Lisää limettimehu ja suurusta keitto. Kumoa sulatetut, valutetut katkaravut kattilaan ja kuumenna. Lisää pinnalle korianterisilppu ja tarjoa katkarapu-kookoskeitto saman tien.

1 kommentti