Katkarapu-kesäkurpitsapastakastike

20 min
0
0

Katkarapu-kesäkurpitsapastakastike

MU
0
0
Teksti Minna Pelander
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplsipulia
  • 6 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 kplkesäkurpitsaa
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 200 gkatkarapuja (pakaste)
  • 1/2 dlkuivaa valkoviiniä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 2 1/2 dlruokakermaa (rasvaa 5 %, vähälaktoosinen)
  • 50 gemmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raastettuna)

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Raasta kesäkurpitsa.

Kuullota sipuleita öljyssä ja lisää kesäkurpitsaraaste. Anna hautua miedolla lämmöllä, kunnes neste on haihtunut. Lisää katkaravut, viini, suola ja pippuri. Hauduta 5 minuuttia.

Lisää ruokakerma ja juustoraaste, anna juuston sulaa kastikkeeseen.

Anna katkarapu-kesäkurpitsapastakastikkeen hengähtää kannen alla hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile katkarapu-kesäkurpitsakastike spagetin, nauha- tai rusettipastan kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä