Maku

Katkarapu-cannellonit

1 h 10 min
{
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
30 min
4.4
0
Julkaistu 10.4.2013


Reseptin ainekset (5 annosta)

  • 250 gpastaa (cannelloni-pastaputkia)

Katkaraputäyte

  • 360 gkatkarapuja (pakaste)
  • 2 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 kpltomaattia
  • 2 dltuoretta basilikaa
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 200 gtuorejuustoa (rasvaa 15 %) (ruohosipuli)
  • 1/2 tlmustapippuria

Päälle

  • 2 dlruokakermaa
  • 500 gtomaattimurskaa
  • 100 gmozzarellajuustoa (raastettuna)
Tulosta

Aloita cannelonien valmistus katkaraputäytteestä. Sulata ja valuta katkaravut. Kuori ja hienonna sipulit. Huuhdo ja kuutioi tomaatit pieniksi. Hienonna basilika.

Kuullota sipulit öljyssä. Sekoita joukkoon tuorejuusto. Nosta pannu liedeltä. Lisää loput täytteen ainekset.

Työnnä katkaraputäytettä putkiin pikkulusikalla. Nosta putket rasvattuun uunivuokaan vieri viereen. Yhdistä kerma ja tomaattimurska. Kaada seos katkarapucannellonien päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste.

Paista katkarapucanneloneja 200-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 30 minuuttia.

Kommentoi »