Maku

Kasvisvati ja tonnikaladippi

20 min
4.5
0

Kasvisvati ja tonnikaladippi

MU
0
4.5
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 4 dlkurkkua
  • 4 dllehtiselleriä
  • 10 kplretiisejä
  • 4 dlkukkakaalia

Tonnikaladippi

  • 150 gtonnikalaa vedessä
  • 200 gtuorejuustoa (rasvaa 6-11 %)
  • 1 dlranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  • 1/2 dlkevytmaitoa
  • 2 tlpiparjuurta (raastettuna)
  • 1 1/2 rklworcestershirenkastiketta
  • 1/2 tlsuolaa

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Asettele huuhdellut ja paloitellut kasvikset vadille.
Mittaa dippiaineet kulhoon. Vatkaa ainekset tasaiseksi tahnaksi sähkövatkaimella. Säilytä tonnikaladippi ja kasvisvati peitettynä viileässä tarjoiluhetkeen saakka.

MITÄ PIDIT?
4.5
Katso myös nämä