Maku

Kasvisvati ja tonnikaladippi

20 min
MU
4.5
0


 

Tulosta
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (6 annosta)

  • 4 dlkurkkua
  • 4 dllehtiselleriä
  • 10 kplretiisejä
  • 4 dlkukkakaalia

Tonnikaladippi

  • 150 gtonnikalaa vedessä
  • 200 gtuorejuustoa (rasvaa 6-11 %)
  • 1 dlranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  • 1/2 dlkevytmaitoa
  • 2 tlpiparjuurta (raastettuna)
  • 1 1/2 rklworcestershirenkastiketta
  • 1/2 tlsuolaa

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Asettele huuhdellut ja paloitellut kasvikset vadille. Mittaa dippiaineet kulhoon. Vatkaa ainekset tasaiseksi tahnaksi sähkövatkaimella. Säilytä tonnikaladippi ja kasvisvati peitettynä viileässä tarjoiluhetkeen saakka.

MITÄ PIDIT?
4.5