Maku

Kasvisquesadilla

25 min
5
0

Kasvisquesadilla

Juustoinen tortillaherkku täytetään kasviksilla ja karamellisoidulla sipulilla. Kasvis-quesadilla on mehevä ja helppotekoinen ruokasuosikki!
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

Täyte

  • 1 kplpaprikaa
  • 1 kpltuoretta chiliä
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1/2 tlsuolaa

Karamellisoitu sipuli

  • 2 kplsipulia
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 rklvoita
  • 1 tlsokeria
  • 1 tlbalsamiviinietikkaa (tummaa)
  • 1/4 tlsuolaa

Lisäksi

  • 6 kplvehnätortillaa (täysjyvä)
  • 100 gcheddarjuustoa (tai muuta voimakasta juustoa raastettuna)
  • 2 rklrypsiöljyä

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Aloita karamellisoiduista sipuleista.

Kuori ja viipaloi sipulit. Kuumenna pannulla öljy ja voi.

Kuullota sipulit läpikuultaviksi ja pehmeiksi, välillä sekoitellen, noin 5 minuuttia.

Nosta lämpöä, jotta sipulit saavat hieman väriä.

Lisää sokeri, viinietikka ja suola. Hauduta miedolla lämmöllä hetki.

Huuhtele, halkaise ja kuutioi paprika. Huuhtele, halkaise ja silppua chili hienoksi. Kuori ja silppua valkosipuli.

Kuullota kasvikset pehmeiksi öljyssä pannulla, noin 5 minuuttia. Mausta suolalla.

Levitä kolmelle tortillalätylle kasviksia ja sipulia. Ripottele päälle tasaisesti juustoraastetta. Nosta loput tortillat päälle kansiksi.

Paista öljyssä pannulla kauniin väriseksi keskilämmöllä ja kunnes täytteen juusto sulaa, noin 5 minuuttia per puoli.

Leikkaa valmis kasvis-quesadilla annospaloiksi. Tarjoa runsaan salaatin kanssa.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä