Kotivinkki

Kasvispiiras

1 h 10 min
4
0

Kasvispiiras

KA
0
4
Kasvispiiras täytetään ruokaisaksi porkkanalla, kesäkurpitsalla ja juustoraasteella.
Teksti Kotivinkki
Tulosta
Mainos

Ainekset (8–10 annosta)

Kasvispiiraan täyte

  • 3porkkanaa
  • 1kesäkurpitsa (250 g)
  • 2sipulia
  • 1valkosipulinkynsi
  • 2 rklöljyä
  • 4 dljuustoraastetta
  • 3kananmunaa
  • 2 dlruokakermaa
  • suolaa
  • rouhittua mustapippuria

Kasvispiiraan pohja

  • 2 dlvehnäjauhoja
  • 1 1/2 dlvalmista perunasosejauhetta
  • 1 dlkaurahiutaleita
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 150 gpehmeää voita tai margariinia
  • 1 dljuustoraastetta
  • 1 dlvettä

Tee näin

1 h 10 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN40 min

1. Kuori ja raasta porkkanat ja kesäkurpitsa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.

2. Kuullota sipulia hetki öljyssä paistinpannulla. Lisää pannulle porkkana- ja kesäkurpitsaraaste. Paista kasviksia, kunnes ne ovat pehmenneet. Nosta paistinpannu pois liedeltä.

3. Sekoita taikinan kuivat aineet kulhossa keskenään.

4. Sekoita jauhoseokseen pehmeä rasva ja juustoraaste.

5. Lisää lopuksi vesi ja sekoita taikina tasaiseksi, mutta älä vaivaa.

6. Levitä taikina irtoreunaisen kakkuvuoan pohjalle ja reunoille.

7. Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään.

8. Kaada täyte taikinan päälle vuokaan.

9. Paista kasvispiirasta uunin keskiritilätasolla 200 asteessa noin 40 minuuttia. 

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä