Maku

Kasvispäivän soijanakkivartaat

30 min
KA
LA
MA
0
0


 

Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (8 annosta)

  • 1 kplkirsikkatomaattia
  • 2 kplsipulia
  • 1 kplpunaista paprikaa
  • 1 kplkeltaista paprikaa
  • 1/2 kplkesäkurpitsaa
  • 300 gsoijamakkaroita (tai nakkeja esim. Hälsans Kök)
  • 1/2 dlrypsiöljyä
  • 1/2 dltuoreyrttiseosta

Kastike

  • 1 dlketsuppia
  • 2 tlpiparjuuritahnaa

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Huuhtele tomaatit. Lohko kuoritut sipulit. Halkaise paprikat ja poista siemenet. Paloittele paprikat ja huuhdeltu kesäkurpitsa. Leikkaa sulaneet nakit kolmeen osaan. Pujottele kasvis- ja nakkipalat vartaisiin. Sekoita öljyn joukkoon yrtit. Sivele vartaan yrttiöljyllä ja grillaa vartaat kypsiksi. Sekoita ketsupin joukkoon piparjuuri. Tarjoa soijanakkivartaiden kastikkeena. Tarjoa lisäksi raikasta salaattia.

MITÄ PIDIT?
0