Maku

Kasvisenchilladat

40 min
KA
LA
MA
MU
4.5
0


 

Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (4 annosta)

  • 3 kplporkkanaa
  • 2 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 200 glanttua
  • 400 gkesäkurpitsaa
  • 1/2 rklrypsiöljyä
  • 380 gtomaattisalsaa (esim. Salsa orginal, Go Green)
  • 2 dlvettä
  • 1 rklmakeaa chilikastiketta
  • 8 kplvehnätortillaa (täysjyvä)

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN

Kuori porkkanat, sipulit ja lanttu. Huuhtele kesäkurpitsa. Raasta kasvikset karkeaksi raasteeksi. Kuumenna öljy kattilassa. Kumoa raasteet kattilaan ja hauduta hetki. Lisää salsa ja vesi. Kuumenna ja anna kiehua noin 5 minuuttia. Mausta chilikastikkeella. Lämmitä tortillaletut pakkauksen ohjeen mukaisesti. Lusikoi täyte tortilloille ja kääri rullaksi. Tarjoile heti. Tarjoa kasvisenchilladojen kanssa kevytkermaviilistä tehtyä kastiketta ja vihreää salaattia.

MITÄ PIDIT?
4.5