Maku

Kasvisenchiladat

1 h 10 min
3.33
0

Kasvisenchiladat ja topakka enchilada-kastike tuovat tammikuun pakkasiin lämmikettä.
Tulosta
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness

Ainekset (8 annosta)

Enchiladat

  • 8 kpltäysvehnätortilloja

Täyte

  • 2 kplisoa kesäkurpitsaa
  • 1 kplkidneypapuja tölkissä (230 gr papuja ilman nestettä)
  • 1 kplpunasipuli
  • 3 kplvalkosipulinkynsiä
  • 0,5 dlpehmeää vuohenjuustoa
  • 4 rkloliiviöljyä paistamiseen
  • sitruunasuolaa (maun mukaan)
  • mustapippuria rouhittuna (maun mukaan)

Enchilada-kastike

  • 400 gkuorittuja tomaatteja (tölkissä, esim. Pirkka)
  • 1 kplbanaanisalottisipuli hienonnettuna
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 rklsäilöttyjä jalopenosiivuja (esim. Pirkka)
  • 0,5 tlchilijauhetta
  • 0,5 tljauhettua juustokuminaa eli jeeraa
  • 0,5 tlkuivattua oreganoa
  • 0,5 dltuoretta korianteria silputtuna
  • 1 rklomenaviinietikkaa tai sitruunamehua
  • 0,5 dlkasvislientä
  • 2 tlranskankermaa (rasvaa 28 %)
  • 1 tlsokeria

Lisukkeet

  • avokadoa
  • tuoretta korianteria

Tee näin

1 h 10 min
{
AKTIIVINEN50 min
PASSIIVINEN20 min
MITÄ PIDIT?
3.33