Maku

Kasvis-quesadillat

35 min
4.2
0

Kasvis-quesadillat

MU
KA
0
4.2
Teksti Uura Hagberg
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 320 gvehnätortillaa

Täyte

  • 400 gkiinankaalia
  • 2 kplsalottisipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 200 gfetajuustoa (rasvaa 25 %)
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 50 gjuustoa (raastettuna)

Paistamiseen

  • 4 rklvoita

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN35 min
PASSIIVINEN

Huuhtele kaali ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna sipulit.

Paista kaalia ja sipuleita voissa pannulla, kunnes ne ovat raukeita. Lisää täytteeseen kuutioitu feta ja pippuri.

Levitä täytettä tortillan toiselle puolikkaalle, ja ripottele pinnalle ”kiinnitysaineeksi” juustoraastetta. Käännä tortillan toinen puoli täytteen päälle niin, että siitä tulee puolikuun muotoinen. Paina hyvin kiinni.

Kuumenna voi paistinpannulla ja paista tortilloja miedolla lämmöllä molemmilta puolilta muutaman minuutin ajan, kunnes quesadillat ovat kullanruskeita ja rapeita.

Leikkaa kasvis-quesadillat annospaloiksi ja tarjoa ne vihersalaatin kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.2
Katso myös nämä