Kotivinkki

Kasvis-pastasalaatti

0
0

Kasvis-pastasalaatti

Teksti Marja Samuli
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 250 gpinaatilla maustettua pastaa
  • 2 dlpilkottuja parsakaalin kukintoja
  • 1 dlkivettömiä viinirypäleitä
  • 10 kplkeltaisia tai punaisia kirsikkatomaatteja
  • ½kurkku
  • tuoreita viinisuolaheinänlehtiä koristeluun

Kastike:

  • 1 prkkermaviiliä
  • 4 rklmakeaa chilikastiketta
  • 2 rklsitruunanmehua
  • maun mukaan suolaa
  • rouhittua mustapippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1.Kypsennä ja valuta pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

2.Höyrytä paloiteltu parsakaali napakaksi niukassa suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä kukinnot nopeasti jäävedessä, näin parsakaalin väri säilyy.

3.Huuhdo ja halkaise viinirypäleet ja kirsikkatomaatit.

4.Kuori ja halkaise kurkku, poista pehmeä sisus ja pilko kurkkumalto pieneksi.

5.Yhdistä keskenään ensin kaikki kastikkeen ja sitten salaatin ainekset isoon kulhoon. Mausta suolalla ja pippurilla.

6.Aseta tarjolle ja viimeistele pinta viinisuolaheinän leh­dillä.
 

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä