4(6)
Teriyakikastiketta ja suolapähkinöitä! Rouskuva ja täyttävä kasvis-nuudelipannu valmistuu yhdessä hujauksessa
Kasvis
35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min
Varsiparsakaalista, soijapavuista ja nuudeleista valmistat hetkessä aasialaisen kasvis-nuudelipannun. Kokoa ruoka näyttäväksi tarjoiluastiaan tai tarjoa simppelisti suoraan pannulta.
16.5.2022
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
250 gvarsiparsakaalia eli broccolinia
2punasipulia
250 gnuudeleita
1 rkloliiviöljyä
200 gsoijapapuja (pakaste)
1 rkuthaibasilikaa tai basilikaa
½–1 dl paahdettuja suolapähkinöitä
1sitruuna
Kastike
1 dlteriyakikastiketta
½ dl sitruunanmehua
1 rklseesaminsiemeniä

Kasvis-nuudelipannu – ohje:

  1. Huuhtele ja kuivaa varsiparsakaalit. Kuori sipulit ja leikkaa ne lohkoiksi.
  2. Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa.
  3. Paista kaaleja ja sipuleita pannulla öljyssä 5‒8 minuuttia, kunnes ne kypsyvät. Lisää jäiset soijapavut ja paista vielä pari minuuttia. Lisää lopuksi valutetut nuudelit ja kastike.
  4. Viimeistele kasvis-nuudelipannu basilikalla, pähkinöillä ja sitruunaviipaleilla.

Vinkki! Saat ruoasta gluteenittoman käyttämällä riisinuudeleita. Valitse vegaaniseen versioon munattomat nuudelit.

1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo