Maku

Teriyakikastiketta ja suolapähkinöitä! Rouskuva ja täyttävä kasvis-nuudelipannu valmistuu yhdessä hujauksessa

25 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
15 min
Varsiparsakaalista, soijapavuista ja nuudeleista valmistat hetkessä aasialaisen kasvis-nuudelipannun. Kokoa ruoka näyttäväksi tarjoiluastiaan tai tarjoa simppelisti suoraan pannulta.
KA
5
0
Julkaistu: 16.5.2022


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 250 gvarsiparsakaalia eli broccolinia
  • 2punasipulia
  • 250 gnuudeleita
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 200 gsoijapapuja (pakaste)
  • 1 rkuthaibasilikaa tai basilikaa
  • ½–1 dl paahdettuja suolapähkinöitä
  • 1sitruuna

Kastike

  • 1 dlteriyakikastiketta
  • ½ dl sitruunanmehua
  • 1 rklseesaminsiemeniä
Tulosta

Kasvis-nuudelipannu – ohje:

  1. Huuhtele ja kuivaa varsiparsakaalit. Kuori sipulit ja leikkaa ne lohkoiksi.
  2. Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa.
  3. Paista kaaleja ja sipuleita pannulla öljyssä pari minuuttia. Lisää jäiset soijapavut, valutetut nuudelit ja kastike.
  4. Viimeistele kasvis-nuudelipannu basilikalla, pähkinöillä ja sitruunaviipaleilla.

Vinkki! Saat ruoasta gluteenittoman käyttämällä riisinuudeleita. Valitse vegaaniseen versioon munattomat nuudelit.

Kommentoi »