Teriyakikastiketta ja suolapähkinöitä! Rouskuva ja täyttävä kasvis-nuudelipannu valmistuu yhdessä hujauksessa
Kasvis
35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min
Varsiparsakaalista, soijapavuista ja nuudeleista valmistat hetkessä aasialaisen kasvis-nuudelipannun. Kokoa ruoka näyttäväksi tarjoiluastiaan tai tarjoa simppelisti suoraan pannulta.

Reseptin ainekset 4 annosta
250 gvarsiparsakaalia eli broccolinia
2punasipulia
250 gnuudeleita
1 rkloliiviöljyä
200 gsoijapapuja (pakaste)
1 rkuthaibasilikaa tai basilikaa
½–1 dl paahdettuja suolapähkinöitä
1sitruuna
Kastike
1 dlteriyakikastiketta
½ dl sitruunanmehua
1 rklseesaminsiemeniä
Kasvis-nuudelipannu – ohje:
- Huuhtele ja kuivaa varsiparsakaalit. Kuori sipulit ja leikkaa ne lohkoiksi.
- Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa.
- Paista kaaleja ja sipuleita pannulla öljyssä 5‒8 minuuttia, kunnes ne kypsyvät. Lisää jäiset soijapavut ja paista vielä pari minuuttia. Lisää lopuksi valutetut nuudelit ja kastike.
- Viimeistele kasvis-nuudelipannu basilikalla, pähkinöillä ja sitruunaviipaleilla.
Vinkki! Saat ruoasta gluteenittoman käyttämällä riisinuudeleita. Valitse vegaaniseen versioon munattomat nuudelit.