Maku

Kasvis-borssikeitto

40 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
GL
KA
MU
3.9
5
Julkaistu: 10.10.2013


Ainekset (4 annosta)

  • 500 gvalkokaalia
  • 500 gpunajuurta
  • 3 kplporkkanaa
  • 1 kplsipulia
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 15 dlkasvislientä
  • 1 tlrosmariinia
  • 1 tltimjamia
  • 2 rklbalsamiviinietikkaa
  • 1 rkljuoksevaa hunajaa
  • 1 kplmaustekurkkuja (silputtuna)

Tarjoiluun

  • 200 gsmetanaa (kevyt)
  • 1 rkltuoretta timjamia
Tulosta

Kuori kasvikset. Suikaloi ne karkeaksi raasteeksi monitoimikoneen raastinterällä.

Kuullota kasvikset öljyssä tilavassa kattilassa. Lisää kasvisliemi, yrttimausteet, balsamiviinietikka ja hunaja.

Keitä keskilämmöllä ja kannen alla 20–25 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää maustekurkut.

Tarkista kasvis-borssikeiton maku. Tarjoa kasvis-borssikeitto smetanan ja tuoreen timjamin kanssa.

5 kommenttia