Kasslerpihvit, omena-siiderikastike ja parmesaanipolenta

4
0

Kasslerpihvit, omena-siiderikastike ja parmesaanipolenta

Mehävät kasslerpihvit maistuvat paistettujen omenalohkojen ja ihanan siiderikastikkeen kanssa. Aidosta omenasiideristä tehtyyn kastikkeeseen lorautetaan vähän kermaa, ja kastike lusikoidaan parmesaanilla siivitetyn pehmeän polentan päälle. Nauti herkullisen lautasellisen kanssa lasillinen raikasta siideriä!
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 800 gporsaan kassleria
  • 1 rklvoita
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 2 kplomenoita (luomu)
  • 3 kplsalottisipulia
  • 1/2 kplruukku tuoretta salviaa
  • 3 dlkuivaa omenasiideriä
  • 1/2 dlkuohukermaa
  • suolaa ja mustapippuria

Polenta

  • 7 dlvettä
  • 2 dlpolentaa
  • 2 rklvoita
  • 50 gparmesaania
  • suolaa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä