Maku

Kassler -vartaat

24 h 30 min
5
0

Kassler -vartaat

Punaviinietikkamarinoidut Kassler -vartaat vievät kielen mennessään.
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 1 kgporsaan kassleria
  • 1 ½ dlpunaviinietikkaa
  • ½ dlöljyä
  • 4 kplvalkosipulin kynsiä
  • 1 rklkuivattua oreganoa
  • 1 dltuoretta oreganoa hienonnettuna
  • 2 rkltuoretta minttua hienonnettuan
  • 1 tlhunajaa
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 3 kplsipulia
  • varrastikkuja

Tee näin

24 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN24 h

Leikkaa kassler sopivan kokoisiksi kuutioiksi. Mittaa punaviinietikka kulhoon, sekoita joukkoon öljy ja hunaja. Kuori valkosipulin kynnet ja hienonna, lisää marinaadiin. Lisää marinaadiin kuivattu oregano, tuore oregano, tuore minttu, suola ja mustapippuri. Laita kuutioitu kassler pakastepussiin ja kaada marinaadi päälle. Anna maustua jääkaapissa vähintään 4 tuntia, mielellään yön yli.

Kuori sipulit ja leikkaa lohkoiksi. Pujota varrastikkuihin vuorotelle kassleria ja sipulia. Grillaa grillissä lihat kypsiksi. Kääri vartaat folioon ja anna vetäytyä 15 minuuttia.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä