Kasleripihvit ja täytetyt kesäkurpitsat

45 min
4
0

Kasleripihvit ja täytetyt kesäkurpitsat

MU
GL
0
4
Teksti Kati Pohja
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 2 kplkesäkurpitsaa
  • 1 kplsipulia
  • 3 dlkantarelleja
  • 1 rkljuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  • 1 dlruokakermaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 50 gsinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (murusteltuna)
  • 500 gporsaan kassleria

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN20 min

Pese kesäkurpitsat ja leikkaa ne pitkittäin kahtia. Koverra lusikalla pehmeää sisusta pois siten, että saat kesäkurpitsoista veneet.
Pilko sipuli ja sienet. Kuumenna rasva pannulla ja paista sipuli- ja sienisilppua, kunnes sienistä irtoava neste on lähes haihtunut.
Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää kerma ja kiehauta.
Lusikoi sienihöystö kurpitsaveneisiin ja ripottele päälle homejuustomurut.
Paista täytettyjä kesäkurpitsoja 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Paista tai grillaa kasleripihvit pakkauksen ohjeen mukaan.
•Tarjoa kasleripihvien ja täytettyjen kesäkurpitsojen lisäksi yrttisilpulla ja suolalla maustettua kermaviiliä.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä