0(0)
Mikä pari! Karviais-chorizognocchit yhdistävät yllättävän maistuvasti hapokkaat karviaiset ja suolaisen makkaran
30 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 20 min
Tässä vuokaruoassa on kaikki kohdallaan: karviaisten hapokkuus taittaa chorizon rasvaisuutta, fetajuusto tuo raikkaan suolaisen tuulahduksen ja perunagnocchit pehmeää ruokaisuutta. Kokeile helppoa reseptiä!
Julkaistu 5.9.2022
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
500 gperunagnoccheja
1 rkloliiviöljyä
1valkosipulinkynsi
200 gchorizomakkaraa
200 g fetajuustoa
2 dlkarviaisia
2 rkltuoretta oreganoa (hienonnettuna)
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
Viimeistely
tuoretta oreganoa

Karviais-chorizognocchit– ohje:

  1. Öljyä uunivuoka ja kaada pohjalle perunagnocchit.
  2. Kuori ja hienonna valkosipuli. Viipaloi chorizo.
  3. Lisää valkosipuli ja chorizo vuokaan. Murustele päälle fetajuusto ja lisää karviaiset. Mausta oreganolla, suolalla ja pippurilla.
  4. Paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Viimeistele halutessasi tuoreella oreganolla.

Vinkki!

Voit käyttää chorizon tilalla myös muita mausteisia makkaroita.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.