Maku

Mikä pari! Karviais-chorizognocchit yhdistävät yllättävän maistuvasti hapokkaat karviaiset ja suolaisen makkaran

30 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
20 min
Tässä vuokaruoassa on kaikki kohdallaan: karviaisten hapokkuus taittaa chorizon rasvaisuutta, fetajuusto tuo raikkaan suolaisen tuulahduksen ja perunagnocchit pehmeää ruokaisuutta. Kokeile helppoa reseptiä!
0
0
Julkaistu: 5.9.2022


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 500 gperunagnoccheja
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 1valkosipulinkynsi
  • 200 gchorizomakkaraa
  • 200 g fetajuustoa
  • 2 dlkarviaisia
  • 2 rkltuoretta oreganoa (hienonnettuna)
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria

Viimeistely

  • tuoretta oreganoa
Tulosta

Karviais-chorizognocchit– ohje:

  1. Öljyä uunivuoka ja kaada pohjalle perunagnocchit.
  2. Kuori ja hienonna valkosipuli. Viipaloi chorizo.
  3. Lisää valkosipuli ja chorizo vuokaan. Murustele päälle fetajuusto ja lisää karviaiset. Mausta oreganolla, suolalla ja pippurilla.
  4. Paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Viimeistele halutessasi tuoreella oreganolla.

Vinkki!

Voit käyttää chorizon tilalla myös muita mausteisia makkaroita.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Uusia ideoita kokkailuun! Tilaa inspiroivat ruokakirjat Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »