Kotivinkki

Karpalotoffee

3.8
0

Karpalotoffee

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 4 dlkuohukermaa
  • 2 dlsokeria
  • 1 dlsiirappia
  • 2 rklvoita
  • 1 dlkuivattuja karpaloita

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Mittaa kerma, sokeri ja siirappi kattilaan. Keitä noin 15 minuuttia välillä sekoittaen. Tee kuulakoe: tiputa tippa massaa kylmään veteen. Kun toffee jähmettyy sormilla pyöriteltäväksi palloksi, se on valmista.

2. Sekoita voi ja karpalot valmiiseen toffeeseen.

3. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun neliskulmaiseen astiaan (koko noin 15 x 15 cm) ja anna jähmettyä jääkaapissa yön yli.

4. Leikkaa toffee jääkaappikylmänä annospaloiksi ja kääräise ne paistopussista leikattuihin sellofaani-kääreisiin tai voipaperiin. Säilytä jääkaapissa.

Vinkki!

Vinkki Toffeeseokseen voi lisätä karpaloiden sijaan kuivattuja puolukoita, rouhittuja pähkinöitä tai kaksi ruokalusikallista kaakaojauhetta.

MITÄ PIDIT?
3.8
Katso myös nämä