Maku

Karitsan potkat gorgonzolakastikkeessa

4.3
2

Karitsan potkat gorgonzolakastikkeessa

Täydellinen pataruoka syksyyn ja talveen. Ylikypsät karitsan potkat sulavat suuhun, gorgonzola tekee kastikkeesta maukkaan ja tuhdin.
Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 4 kplKaritsan potkaa
  • ½ dloliiviöljyä
  • 2 kplsipulia
  • 100 gvarsiselleriä
  • 2 kplporkkanaa
  • 4 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 dlvalkoviiniä
  • 400 gtomaattimurskaa
  • 4 rkltomaattipyreetä
  • 75 ggorgonzola juustoa
  • 2 tloreganoa
  • 1 tlvalkopippuria
  • 1 tlsuolaa
  • ½ kplappelsiinin kuori

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Lämmitä uuni 150 asteeseen

Suolaa ja ruskista karitsan potkat öljyssä padassa.

Nosta potkat sivuun j apilko selleri,porkkana ja sipulit pieneksi kuutioksi.

Lisää hieman öljyä padan pohjalle ja freesaa selleri,porkkana ja sipulit.

Lisää viini kun porkkana,selleri ja sipulit on pehmennyt hieman. Anna kiehahtaa kunnolla.

Lisää sitten tomaattipyre ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa uudelleen ja lisää sitten sekaan gorgozola ja mausteet.

Nosta ruskistetut potkat pataan.

Laita pata uuniin.

Hauduta uunissa n.3-4 tuntia tai kunnes liha irtoaa luusta kun potkaa nostaa.

Tarjoa esim.polentan kanssa

MITÄ PIDIT?
4.3
Katso myös nämä